Blog Decormat.ro

Mar, 6 2023 | Tendințe și inspirații

Covoare la modă 2023 - tendințe care vor adăuga mai mult caracter podelelor tale

Vrei să afli ce modele, culori și stiluri de covoare vor fi în trend anul acesta? De la modele îndrăznețe la texturi subtile, aceste covoare vor adăuga stil și rafinament oricărei încăperi din casa ta. Așa că pregătște-te pentru o actualizare stilată - aceste covoare vor ieși cu siguranță în evidență în 2023!

citește mai mult
Dec, 5 2022 | Diy

Montarea plăcilor de vinil autoadezive pe perete - în colaborare cu @projectwood_diy

Te-ai săturat de plăcile tale vechi de ceramică, ți-ar plăcea să schimbi ceva în bucătărie, dar nu vrei să faci o renovare generală? Nimic mai ușor! În colaborare cu @projectwood_diy vom arata cum poți schimba decorul întregului spațiu cu ajutorul plăcilor autoadezive.

citește mai mult
Nov, 14 2022 | Tendințe și inspirații

Cum să aranjezi terasa din fața casei?

Terasa din fața casei este o modalitate excelentă de a vă bucura de spațiul de locuit în aer liber. De asemenea, adaugă mai multă valoare casei tale. Deoarece este un spațiu în aer liber, aveți posibilitatea de a crea ceva unic și personal. Vă întrebați cum, să terminați terasa? Sugestii! Iată câteva idei pentru amenajarea unei terase în diferite stiluri.

citește mai mult
Nov, 14 2022 | Deco sfaturi

Cum să alegi un scaun de birou confortabil?

Lucrul la un birou a devenit pentru unii o realitate cotidiană. Scaunul este un element esențial al biroului. Timpul din ce în ce mai lung petrecut în fața calculatorului este cauza unor numeroase probleme de spate, motiv pentru care este important să aveți un scaun de birou confortabil și de bună calitate.

citește mai mult