Blog Decormat.ro

Jul, 2 2021 | Blog

Covoarele Boho - o atmosferă unică într-o ediție artistică

Designul interior în stil boho este actual unul dintre cele mai populare. Acest lucru se datorează lipsei unor norme și reguli stricte la proiectarea spațiilor în acest stil. Această libertate creativă ne permite să dăm frâu liber imaginației în timp ce creăm proiectul.

citește mai mult
Jun, 10 2021 | Caselor

Covoare vintage - invită acest stil nemuritor de design interior în casa ta!

Stilul vintage este cu siguranță una dintre perlele de design interior. În timp ce moda retro continuă să domine, anul trecut această tendință s-a dezvoltat foarte intens. Ce decorațiuni în stil vintage se vor potrivi în interiorul tău?

citește mai mult
May, 14 2021 | Deco sfaturi

Cum să alegi un covor pentru interiorul tău?

Atunci când alegem accesorii pentru amenajări interioare, ne gândim adesea dacă acestea se vor potrivi cu mobila și întregul aranjament interior. Care sunt regulile pentru alegerea unui covor de interior? Cum să alegi accesorii potrivite? Avem pentru dvs. câteva sfaturi.

citește mai mult
Apr, 9 2021 | Blog

Covoare de terasă din vinil - care vor fi tendințele în acest sezon?

Covoarele de vinil pentru terasă sunt un hit al sezonului trecut primăvară/vară 2020. Nici nu este surprinzător - covoarele de vinil sunt concepute pentru a vă decora nu numai interiorul, dar și balcoanele și terasele? De ce câștigă tot mai multă popularitate și ce modele vor fi la modă în acest sezon?

citește mai mult