Blog Decormat.ro

May, 31 2024 | Blog

Balcon mic într-un bloc de apartamente inspirație și idei pentru utilizarea spațiului

Dacă v-ați uitat vreodată la balconul dvs. mic și v-ați întrebat cum să transformați acest spațiu modest într-un refugiu încântător în aer liber, ați ajuns la locul potrivit. Chiar și în doar câțiva metri pătrați, puteți crea o oază confortabilă și funcțională.

citește mai mult
Feb, 21 2024 | Deco sfaturi

Cum să acoperi vechile plăci de pe perete? Sfaturi simple pentru reîmprospătarea interioarului

Ai privit vreodată la vechile tale plăci și te-ai gândit: „Dacă aș putea doar să le dau un aspect proaspăt fără a fi nevoie să le îndepărtez?” Ei bine, ești norocos, pentru că avem soluția perfectă pentru tine!

 

citește mai mult
Nov, 23 2023 | Deco sfaturi

Covor rotund sau dreptunghiular? Alegerea corectă pentru spațiul tău

Știi, una dintre cele mai frecvente dileme de design este eterna dezbatere între alegerea unui covor rotund sau dreptunghiular. Cine ar fi crezut că forma unui covor poate provoca atât de multe contemplări? Dar crede-mă, așa este. Astăzi vom explora această enigmă de design și vom afla ce este cel mai bine pentru spațiul tău.

citește mai mult
Sep, 18 2023 | Tendințe și inspirații

Renovarea ieftină a băii - 5 moduri simple de a obține un nou interior

Doriți să vă transformați baia veche într-un spațiu proaspăt și primitor, fără a vă rupe banca? Renovarea unei băi nu trebuie să fie o acțiune costisitoare. Cu puțină creativitate și planificare strategică, puteți obține o schimbare uimitoare a băii, cu un buget mai mic.

citește mai mult