Blog Decormat.ro

May, 17 2022 | Deco sfaturi

Cum să amenajezi balconul? Idei și sfaturi practice

Balconul este una dintre cele mai bune trăsături ale unui bloc. Oferă aer proaspăt și spațiu pentru relaxare. Merită să-l proiectați astfel încât să devină o trambulină de la viața de zi cu zi ca substitut pentru atmosfera de grădină. În acest articol vei afla cum să amenajezi un balcon astfel încât să fie funcțional și frumos.

citește mai mult
Mar, 8 2022 | Tendințe și inspirații

Panouri de vinil autoadezive - o alternativă excelentă la materialele decorative clasice

Panourile de vinil autoadezive devin din ce în ce mai populare datorită costului scăzut de achiziție, a instalării ușoare și a varietății de culori. Plăcile de vinil sunt o alternativă fantastică la renovările lungi și costisitoare și o completare perfectă pentru spațiile rezidențiale și comerciale intens utilizate.

citește mai mult
Aug, 5 2021 | Tendințe și inspirații

Covoare marocane — decor de interior original

Covoarele marocane sunt elemente unice, expresive, care vor conferi oricărui spațiu un caracter surprinzător. Datorită designului și culorilor originale, acestea vor constitui un adaos extraordinar pentru interiorul pasionaților de design.

citește mai mult
Jul, 2 2021 | Tendințe și inspirații

Covoarele Boho - o atmosferă unică într-o ediție artistică

Designul interior în stil boho este actual unul dintre cele mai populare. Acest lucru se datorează lipsei unor norme și reguli stricte la proiectarea spațiilor în acest stil. Această libertate creativă ne permite să dăm frâu liber imaginației în timp ce creăm proiectul.

citește mai mult