Blog Decormat.ro

Sep, 18 2023 | Tendințe și inspirații

Renovarea ieftină a băii - 5 moduri simple de a obține un nou interior

Doriți să vă transformați baia veche într-un spațiu proaspăt și primitor, fără a vă rupe banca? Renovarea unei băi nu trebuie să fie o acțiune costisitoare. Cu puțină creativitate și planificare strategică, puteți obține o schimbare uimitoare a băii, cu un buget mai mic.

citește mai mult
Jul, 13 2023 | Deco sfaturi

Cum să alegi un scaun de birou confortabil?

Lucrul la un birou a devenit pentru unii o realitate cotidiană. Scaunul este un element esențial al biroului. Timpul din ce în ce mai lung petrecut în fața calculatorului este cauza unor numeroase probleme de spate, motiv pentru care este important să aveți un scaun de birou confortabil și de bună calitate.

citește mai mult
May, 16 2023 | Tendințe și inspirații

Cum să alegi o culoare a covorului - de la modele neutre și plăcute la accente de culori vibrante

În acest articol, pornim într-o misiune interesantă pentru a descoperi secretele alegerii nuanței perfecte a covorului. Ca un artist cu o paletă, pătrundem în domeniul covoarelor, unde fiecare nuanță are puterea de a aprinde căldura, de a exprima personalitate și de a crea un refugiu armonios.

citește mai mult
Mar, 6 2023 | Tendințe și inspirații

Covoare la modă 2023 - tendințe care vor adăuga mai mult caracter podelelor tale

Vrei să afli ce modele, culori și stiluri de covoare vor fi în trend anul acesta? De la modele îndrăznețe la texturi subtile, aceste covoare vor adăuga stil și rafinament oricărei încăperi din casa ta. Așa că pregătște-te pentru o actualizare stilată - aceste covoare vor ieși cu siguranță în evidență în 2023!

citește mai mult