Plăcile de vinil cu model de beton

Un panou de vinil cu un model din beton este soluția perfectă pentru apartamentele în stil mansardă sau în stil industrial. Astfel de tendințe de design interior își au rădăcinile în încăperile și depozitele industriale, motiv pentru care betonul brut pe pardoseală sau pe pereți arată în ele foarte bine și creează cel mai bun fundal pentru mobilierul și decorațiunile caracteristice. În același timp, plăcile de vinil cu model de beton imită acest material rece doar vizual. Spre deosebire de betonul adevărat, sunt calde, netede și plăcute la atingere. Sunt ușor de curățat deoarece nu absorb murdăria și sunt și rezistente la zgârieturi. Plasarea în interior a panourilor de vinil autoadezive cu model de beton conferă impresia de austeritate. Dar în realitate, podeaua sau pereții acoperiți cu panouri de vinil sunt călduroși și au o mare influență asupra condițiilor termice dintr-o anumită încăpere.

Plăci de vinil cu model de beton pentru pardoseală

Plăcile PVC cu model de beton pot fi puse pe orice substrat. Aceasta este o sarcină simplă care nu necesită echipament special, nu creează dezordine și nu necesită timp sau forță de muncă. Datorită acestui fapt, cu ajutorul panourilor de vinil, putem schimba cu ușurință decorul interioarelor noastre, rapid și eficient. Plăcile de vinil din categoria beton au culoarea gri, care seamănă cu betonul adevărat. Sunt rezistente la apă și amortizează bine sunetele. Sunt potrivite pentru utilizare cu sistemele de încălzire prin pardoseală.

Betonul pentru podea nu necesită utilizarea de covoare - este fenomenal fără decorațiuni. Crearea unui astfel de efect este ușoară și practică datorită panourilor de vinil, care se caracterizează prin durabilitate și multe valori practice. De aceea, ale sunt o alternativă excelentă la betonul real în amenajările moderne.