Panouri de perete din PVC

Panouri de perete de vinil cu orice model

Posibilitatea de a imprima orice model este un avantaj extrem de important al panourilor noastre de vinil. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a alege panouri dintr-un set nelimitat de motive. În funcție de preferințele pe care le avem și de decorul încăperii în care dorim să le folosim, putem alege panouri cu motive imitând lemnul, betonul, marmura, natura, mozaicul, frumoase modele orientale, abstracte și chiar motive pentru copii. Datorită acestei libertăți de imprimare și a gamei largi de modele, cu siguranță vom găsi panouri de perete autoadezive pentru camera sau bucătăria noastră. De asemenea, este extrem de important ca aspectul elegant si specificul panourilor decorative de perete să ne permită să le folosim în orice încăpere.

Panouri de perete PVC sigure si rezistente

Un aspect foarte important în favoarea alegerii panourilor de vinil pentru podea sunt și proprietățile acestora. Una dintre cele mai importante este rezistența la umiditate, ceea ce înseamnă că le folosim din ce în ce mai des ca alternativă la plăcile ceramice tradiționale în încăperi precum bucătăria sau baia. Același lucru este valabil și pentru alte încăperi, cum ar fi încăperea unde se servește masa, camera de zi sau camera copilului. Panourile din PVC sunt, de asemenea, rezistente la zgârieturi și la abraziune. Utilizarea materialelor de înaltă calitate și imprimarea digitală le garantează durabilitatea și aspectul elegant.

Panouri de vinil ca decor de perete în living, bucatarie și baie

Panourile de vinil autoadezive sunt o modalitate extrem de interesantă și eficientă de a finisa interioare moderne și la modă. Sunt folosite cel mai adesea pentru a decora peretele din spatele televizorului, pereții din bucătărie deasupra blatului și pentru a decora pereții din baie. (Panourile noastre de vinil nu sunt destinate instalării într-o cabină de duș!) Decoratorii de interior le folosesc din ce în ce mai des la amenajarea celor mai prestigioase și la modă interioare. Oferă un efect vizual uimitor și o bază pentru continuarea decorării. Datorită varietății de modele panourile de vinil de pe perete pot fi folosite în camere decorate într-un stil modern, industrial, precum și clasic sau retroPutem acoperi de asemenea și faianța existentă în bucătărie sau în baie cu panouri de vinil. Le putem alege și atunci când decorăm un interior nou și să înlocuim decorațiunile clasice cu plăci din PVC. Universalitatea plăcilor de vinil permite utilizarea acestora indiferent de stilul în care amenajăm apartamentul. Panourile de vinil autoadezive cu motiv de beton vor fi perfecte pentru apartamentele clasice, mansardate sau industrialcare se referă la încăperi şi depozite post-industriale. Într-un astfel de decor, pe podea sau pe pereți, cel mai bine arată motivele cu beton brut sau imitație de tablă. Pe de altă parte, pentru un decor modern, puteți folosi panouri de vinil cu motive abstracte, marmură sau modele geometrice. Pentru tradiționaliștii cărora le plac stilurile clasice, retro sau vintage, recomandăm panouri din PVC cu modele orientale frumoase și colorate, ceramică portugheză sau panouri cu modele vegetale și floralei. După cum puteți vedea, oferta largă de motive și avantajele incontestabile ale panourilor de vinil autoadezive ne oferă posibilitatea de a crea un aranjament eficient atât al pardoselii, cât și al pereților în practic orice încăpere. Panourile de perete autoadezive din vinil sunt o idee pentru o metamorfoză rapidă a pereților din bucătărie sau din baie. Este o soluție grozavă pentru persoanele care doresc să reîmprospăteze camera, să păstreze un aspect frumos și să nu aștepte prea mult rezultatele.