Covoare de terasă - model marocan

Covoare marocane pentru decor exterior

Covorul de terasă în stil marocan este o adevărată perlă a sezonului de primăvară/vară 2020. Compozițiile geometrice, mozaicurile frumoase și modelele berbere sunt aspecte care nu numai că vor încânta locuitorii casei și musafirii, dar se vor compune frumos și cu restul aranjamentului. Datorită funcționalității lor, covoarele de balcon vor proteja podeaua împotriva deteriorării mecanice și a murdăriei. Modelul marocan este un motiv popular care își are rădăcinile în modelele exotice direct din însoritul Maroc. Covoarele marocane cu trifoi pot fi găsite adesea pe balcoane și terase. Modelul cu trifoi este atât de delicat încât va încânta atât fanii climatelor tropicale, cât și fanii interioarelor scandinave și austere.

Covoarele PVC pot fi utilizate în grădină și pe terasă?

Covoarele de terasă sunt o soluție modernă pentru cei cărora le plac opțiunile simple și convenabile. Pentru a satisface așteptările clienților noștri, am creat covoare care sunt, de asemenea, perfecte pentru utilizare în exterior. Datorită faptului că suprafața lor nu acumulează praf și murdărie, acestea sunt elemente decorative ideale pentru persoanele alergice care au nevoie de un spațiu curat. Materialul din care sunt fabricate covoarele marocane este rezistent la deteriorări mecanice și mucegai, deci acestea vor servi mult timp ca decor exterior. Trifoiul marocan va încânta atât membrii familiei, cât și musafirii prin simplitatea sa. Designul african se infiltrează în casele noastre de ani de zile, fie în stil rustic, fie sub formă de măști originale de perete. Covoarele cu model marocan reprezintă o altă tendință care va intra permanent în amenajarea zilnică a spațiilor din interiorul și exteriorul casei. Merită să profitați de moda actuală și să alegeți cea mai bună opțiune pentru dvs.

Covoare moderne pentru terasă

În comparație cu covoarele tradiționale, covoarele din vinil sunt atractive în ceea ce privește prețul și aspectul vizual, datorită ofertei nelimitate de modele și culori. Covoarele dreptunghiulare din PVC sunt universale și se potrivesc pe orice terasă, iar datorită greutății ușoare, pot fi mutate cu ușurință dintr-un loc în altul. Covoarele din vinil se împart în două tipuri: primul este covorul complet neted care va fi perfect pentru utilizare în exterior, de exemplu, într-un foișor de grădină sau pe o terasă. Aceste covoare de protecție sunt rezistente la apă, nu se decolorează, nici nu mucegăiesc și sunt rezistente la micro-deteriorările cauzate de noroi sau nisip. Pentru a le curăța, tot ce aveți nevoie este o lavetă umedă și puțin detergent delicat. Datorită calității înalte de fabricație, nu veți găsi pe ele finisaje aspre, iar mersul desculț pe covoarele din vinil va fi o plăcere. Covoarele rotunde din vinil vor fi soluția perfectă pentru balcoanele din blocuri cu spațiu limitat. Acestea vor oferi un farmec unic, protejând în același timp gresia balconului de soare intens sau ploaie. Datorită proprietăților lor, covoarele de vinil au șansa de a deveni un accesoriu permanent în foișoarelor de grădină și teraselor. Aceasta este o soluție inovatoare care oferă în același timp pardoselii o protecție optimă și un aspect unic.