Covoare din vinil în stil vintage

Covoare în stil retro – clasice și elegante

Stilul vintage domnește de ani de zile în sufrageriile, dormitoarele și bucătăriile noastre. Clasic, minimalist sau colorat – a câștigat inimile femeilor din întreaga lume. O mare revenire a esteticii anilor 1920 a fost anunțată în lumea decorurilor interioare. De ce este atât de popular stilul vintage? Răspunsul este evident - acesta este un stil cu suflet care nu poate fi imitat și înlocuit. Această eleganță se manifestă nu numai în designul interior, ci și în modă. Rochiile cu talie, formate din cercuri, punctele, bulinele și pălăriile cu bor mare revin în dulapurile noastre. Interioarele vechi (sau cu aspect de epocă) sunt locuri cu o atmosferă care încântă și copiii și adulții. Cum să alegeți accesorii pentru sufragerie în stil retro? O idee foarte bună sunt covoarele în stil patchwork inspirate de trenduri boho. Experimentele cu modele și culori devin un nou trend clasic! Nu vă temeți să combinați și să amestecați buline și linii, culori strălucitoare și contraste. Interiorul dvs. merită o schimbare!

Vintage patchwork – se apropie o nouă eră?

Covoarele din vinil în stil patchwork vor aduce prospețime și energie în interior. Combinațiile originale de modele, culori și materiale vor conferi sufrageriei dvs. un caracter unic. Având în vedere faptul că materialul din care este fabricat covorul PVC este rezistent la deteriorări mecanice, umezeală și mucegai, covoarele din vinil vor fi un decor perfect pentru o curte sau o grădină. Stilul anilor ‘20 se referea la marile baluri ale antreprenorilor americani unde predominau combinații de negru și auriu, ornamente expresive, decorate și splendoare. Noii ani ‘20 sunt inspirați de culoarea neagră și aurie, dar se concentrează pe experimente cu culori și modele. Datorită acestei combinații de eleganță și kitsch, stilul vintage patchwork va rămâne cu noi pentru mult timp.

Covoarele din vinil – o soluție perfectă pentru persoanele cu alergii

Dacă aveți alergii și iubiți covoarele pufoase, tocmai ați sosit la locul potrivit! Covoarele noastre de vinil sunt fabricate din țesătură de poliester. Datorită acestui fapt, vă puteți bucura de un ornament original de interior și plăcut la atingere. Spre deosebire de covoarele clasice, covorașele din vinil nu colectează praf sau microorganisme, astfel încât utilizarea lor nu implică strănuturi persistente. Pentru a le menține curate, este suficientă o lavetă umedă cu puțin detergent. Durabilitatea covoarelor de vinil este confirmată de numeroase teste care au arătat că nuanțele lor își păstrează prospețimea chiar și după o perioadă lungă de utilizare și, datorită rezistenței la deteriorări, modelele frumoase vă vor bucura ochii pentru mult timp.