Covoare din vinil tropicale

 

Covoare tropicale – jungla urbană în casa ta

Motivele tropicale fac obiectul stilurilor interioare de vară, deși pot fi întâlnite din ce în ce mai des înainte de sezonul estival. De ce jungla urbană este una dintre cele mai fierbinți tendințe ale anului 2020?

Compozițiile de plante conferă interiorului prospețime și energie, iar datorită florilor colorate, spațiul prinde viață. Verdele calmează și permite adunarea gândurilor, trezirea imaginației. Jungla urbană este o tendință care provine din dorința contactului cu natura, lucru vizibil mai ales în stilurile curente de design interior. Covoarele din vinil cu motive tropicale sunt accesorii perfecte pentru sufragerie sau dormitor. Dacă sunteți în căutarea unor decorațiuni moderne pentru exterior, alegeți un covor de terasă cu modele tropicale. Datorită rezistenței sale la umiditate, acesta poate fi utilizat cu succes o perioadă lungă de timp. Motivele exotice, vegetale sunt o alegere bună pentru un cabinet, mai ales în timpul perioadelor de home office. Culoarea verde nu numai că liniștește și relaxează, dar permite ochilor să se odihnească.

Designul interior cu motive botanice este soluția perfectă nu numai pentru fanii plantelor, ci mai ales pentru cei care doresc să fie aproape de natură fără să plece de acasă.