Plăcile de vinil Marmură

Panourile de vinil cu model de marmură vor arăta grozav în orice interior modern, mai ales într-un aranjament în stil glamour. Pereții sau podelele din marmură sunt luxoase, elegante și foarte șic. Marmura adevărată, din păcate, este un material scump, greu și dificil de întreținut, așa că folosirea plăcilor autoadezive de pardoseală este o soluție foarte practică. Din punct de vedere vizual, plăcile din PVC imită perfect plăcile de marmură. Au culori diferite, cu aspect natural, care seamănă cu marmura adevărată. Panoul de vinil este, de asemenea, neted și este dificil de deosebit de piatră doar prin atingere. Plăcile de vinil cu modele de marmură sunt însă mult mai calde și au un efect mai bun asupra condițiilor dintr-o anumită cameră, decât piatra adevărată.

Plăci PVC cu model de marmură

Vinilul este ușor de curățat și rezistent la apă. Nu absoarbe petele, așa că poate fi păstrat impecabil cu ușurință. De asemenea, se caracterizează prin proprietăți de izolare fonică - spre deosebire de marmura reală, pardoseala de vinil nu va emite zgomot la mersul pe tocuri înalte.

Panourile de vinil Marmură sunt o alternativă economică la podelele din marmură reală. Asamblarea lor este ușoară, rapidă și nu necesită mult timp sau resurse financiare. Panourile de vinil pot fi plasate pe aproape orice suprafață pentru a schimba rapid designul interior și a-i conferi caracter. Dacă doriți ca o cameră să câștige stil și clasă – o pardoseală de marmura din plăci PVC va fi soluția perfectă. O puteți crea ieftin și ușor cu ajutorul panourilor de vinil cu aspect de marmură adevărată.