Covoare din vinil în stil marocan

De ce merită să utilizați covoare PVC în interioarele dvs.?

Covorul în stil marocan este un must-have pentru sezonul estival! Compozițiile geometrice, mozaicurile frumoase și modelele berbere sunt detalii care vor funcționa bine în camerele în stil boho. Covoarele din polivinil sunt o soluție modernă pentru cei cărora le plac soluțiile simple și convenabile. Nu toată lumea își poate permite pentru interior covoare marocane, țesute cu pasiune și dăruire. Pentru a satisface așteptările clienților, am creat covoare de vinil care sunt perfecte în locul covoarelor tradiționale de podea. Spre deosebire de cele tradiționale, covoarele din PVC sunt fabricate din fibre de sticlă care nu acumulează praf și microbi. Acestea sunt o soluție ideală pentru persoanele cu alergii care au nevoie de un spațiu curat și ușor de curățat. Materialul din care sunt confecționate covoarele marocane este rezistent la deteriorări mecanice și mucegai, deci acestea pot fi folosite cu succes și ca decor pentru pardoseala de pe balcon.

Covoare marocane – un trend fierbinte al sezonului de vară

Trifoiul marocan va încânta atât membrii familiei, cât și musafirii. Modelul marocan este un motiv popular inspirat din modelele exotice direct din însoritul Maroc. Covoarele marocane cu trifoi împodobesc adesea bucătării, saloane și terase. Modelul cu trifoi este atât de delicat încât va încânta atât fanii climatelor tropicale, cât și fanii interioarelor scandinave și austere. Designul african se infiltrează în casele noastre de ani de zile, fie în stil rustic, fie sub formă de măști originale de perete. Covoarele cu model marocan reprezintă o altă tendință care va intra permanent în amenajarea zilnică a spațiilor din interiorul și exteriorul casei. Merită să profitați de moda actuală și să alegeți cea mai bună opțiune pentru dvs.

Covoare tradiționale sau moderne?

Principalul motiv pentru care covoarele de vinil sunt atât de populare este prețul acestora. În comparație cu covoarele tradiționale, covoarele din vinil sunt atractive în ceea ce privește prețul și aspectul vizual, datorită ofertei nelimitate de modele și culori. Covoarele dreptunghiulare din PVC sunt universale și se încadrează în orice interior, iar datorită greutății ușoare, pot fi mutate cu ușurință dintr-un loc în altul. Covoare din vinil pot fi împărțite în două tipuri: primul este covorul complet neted și fără fibre, care va fi perfect pentru utilizare în exterior, de exemplu, într-un foișor de grădină sau pe o terasă. Aceste covoare de protecție sunt rezistente la apă, nu se decolorează, nici nu mucegăiesc și sunt rezistente la deteriorări mecanice, nisip, noroi și praf. Pentru a le curăța, tot ce aveți nevoie este o lavetă umedă.