Covoare din vinil

Decorați-vă interiorul cu un covor practic din vinil

Covoarele de vinil sunt realizate în întregime din plastic. Acestea sunt compuse în principal din fibre de PVC. Mai mult, peste zece la sută din materiale sunt fibre sintetice care conferă aderență. Acest lucru, împreună cu lipsa perilor, previne acumularea de praf și dezvoltarea de microorganisme patogene pe suprafața lor. Datorită acestui fapt, acestea pot fi utilizate cu succes în camerele în care există persoane mici și mari alergii. În acest tip de covoare nu există ftalați dăunători sănătății.

Covoare din vinil – ideale pentru cei mai mici

Suprafața netedă a covorului de vinil este, de asemenea, foarte ușor de curățat – părinții copiilor mici vor aprecia cu siguranță acest avantaj. Murdăria nu pătrunde în structura mochetei, ci rămâne la suprafața sa. Pentru a curăța, ștergeți covorul cu o lavetă îmbibată într-o soluție de apă cu un detergent delicat. Cu toate acestea, evitați detergenții puternici care ar putea deteriora suprafața covoarelor. Un alt avantaj, important pentru părinți, este rezistența ridicată la deteriorarea mecanică. Covorul de vinil este rezistent la loviturile picioarelor copiilor și la zgârieturile cauzate de căderea accidentală a obiectelor grele. Un covor de vinil se va potrivi cu siguranță perfect în decorul camerei unui copil, datorită varietății de modele, dintre care multe sunt concepute pentru cei mai maci. Mai mult, astfel de covoare sunt adesea disponibile și în forme fanteziste care vor atrage copiii.

Un accesoriu modern sub formă de covor

Mochetele din vinil vor funcționa bine și în alte părți ale casei. Printre acestea veți găsi modele care vor completa perfect decorul unui living modern sau al unei camere de adolescent. Gamă largă de culori, modele geometrice, minimaliste și disponibilitatea diferitelor formate le face accesoriul perfect pentru camerele amenajate în conformitate cu tendințele designului modern. Covoarele de protecție din PVC pot fi folosite cu succes drept covoare de bucătărie. Aici, cheia se dovedește a fi rezistența la umiditate și ușurința curățării. Chiar și cele mai încăpățânate pete din sucuri de fructe, sosuri sau grăsimi pot fi îndepărtate cu ușurință folosind o lavetă obișnuită și produse de uz casnic. Merită să alegeți un astfel de covor pentru bucătărie, cu atât mai mult cu cât în oferta noastră veți găsi o mulțime de modele inspirate din lumea bogată a bucătăriei. De asemenea, nu veți avea nicio problemă în alegerea modelului potrivit pentru baie. Aici, pe lângă rezistența la apă și îngrijirea ușoară, veți aprecia și caracteristicile antiderapante și de stabilitate ale covoarelor de baie. Lista spațiilor în care puteți folosi covoare de vinil nu se termină aici. Durabilitatea lor, ușurința de curățare și gama largă de modele le fac un accesoriu excelent pentru hol, coridor sau cămară. Un covor outdoor va fi, de asemenea, bun pentru o cameră de cazan, un garaj și in subsol.