Ce modele și culori de covoare de vinil sunt populare în anul 2020?
Dec, 16 2020   |   Tendințe și inspirații

Ce modele și culori de covoare de vinil sunt populare în anul 2020?

Kasia

Fiecare interior, chiar și cel decorat cu cel mai mare gust, poate fi îmbunătățit prin alegerea accesoriilor care vor crea o atmosferă unică. Prin urmare, atunci când vă amenajați camera de zi, merită să aveți grijă nu numai de elementele de bază, ci și de alegerea unor decorațiuni funcționale și frumoase. Un exemplu perfect sunt covoarele. Din păcate, alegerea lor este adesea negândită și, astfel, strică efectul final al aranjamentului interior. Deci, cum să potriviți covorul la decorul sufrageriei? Am pregătit pentru dvs. câteva sfaturi practice și fotografii de amenajării, datorită cărora veți face cu ușurință alegerea corectă!

Covoare universale de vinil – în ce interioare se vor potrivi?

Covoarele elegante și moderne de vinil sunt o modalitate bună de a acoperi toată pardoseala din sufragerie. Și, deși această modă este cu noi de scurtă vreme, a câștigat deja o mulțime mare de fani. Vinilul este un material care are multe avantaje, precum rezistența la deteriorări mecanice (decolorare, rupere, abraziune și efectele condițiilor meteorologice nefavorabile), durabilitate și curățare ușoară. Datorită acestor caracteristici, pardoselile noastre nu se vor crăpa sau desface. În plus, fiecare covor din vinil are un strat antiderapant și este ușor de curățat. De asemenea, este rezistent la apă, deci nu trebuie să ne facem griji că va absorbi lichidul vărsat și putem curăța petele și murdăria într-o clipă. Deci, care sunt cele mai bune locuri pentru a acoperi pardoseala cu un covor de vinil? Mai întâi trebuie să ne uităm la relația dintre culoarea mobilierului și decorațiunile însoțitoare. Covoarele uniforme din vinil se vor potrivi perfect în interiorul unui living modern, care este dominat de: motive albe, gri și lemn. La fel de bine va funcționa cu culori vii și energizante, cum ar fi: portocaliu, verde, violet sau roșu. Dacă aranjamentul este prea colorat și exagerat, merită să-l estompați cu un covor delicat. Mochetele uniforme din vinil vor fi, de asemenea, o alegere excelentă pentru persoanele care nu sunt sigure ce culoare se va potrivi în încăperea lor. Prin urmare, mochetele clasice din vinil sunt considerate cele mai sigure – vor înfrumuseța interiorul sufrageriei aranjat într-un stil scandinav, precum și industrial.

universal vinil covoare

Design și culori moderne pe covoare din vinil

După cum am menționat deja, foarte populare sunt covoarele monocolore sau cu culori estompate. Dar când merită ales un covor cu culori intense, care atrag privirea? Fără îndoială, acestea se vor prezenta frumos în încăperile în stil vintage sau eclectic. Dacă baza coloristică a sufrageriei este compusă din culori deschise și uniforme (de exemplu, alb și gri), merită să reînvigorați interiorul și să îi dați caracter cu un covor colorat. Alegând covoare moderne de vinil îmbogățite cu modele interesante și originale, vă puteți inspira, de asemenea, de anotimpul anului și puteți potrivi modelul și culoarea corespunzătoare cu acesta. Vara, pe pardoselile noastre pot apărea covoare în nuanțe vii de verde, modele orientale sau vintage. Toamna, în interioarele dvs. pot domni nuanțele de turcoaz închis sau maro.

design covor vinil

Forme geometrice originale pe covoare de vinil

Este greu să nu observați tendințele moderne cu forme geometrice care apar nu numai pe covoare, ci și pe mobilier și sub formă de elemente de iluminat. Prin urmare, dacă aveți un living modern, cu culori estompate, merită să cumpărați un covor cu un model geometric care să aducă armonie și stil decorului interior. Modelele geometrice ale covoarelor nu sunt numai moderne, ci stimulează în același timp creativitatea, așa că dacă nu vă hotărâți să decorați interiorul sufrageriei cu ele, poate merită să vă gândiți la o altă cameră în care se vor potrivi la fel de bine.

Modele și ornamente abstracte – stimulează imaginația

Covoarele abstracte din vinil vor întrerupe cu siguranță plictiseala din camera dvs. Se vor potrivi perfect într-o cameră de zi în stil scandinav sau retro. Culori expresive, gresie portugheză, marocană sau spaniolă? Selecția de motive este aproape nelimitată. Amintiți-vă doar un lucru – pentru interioarele mici, alegeți covoare deschise la culoare care să mărească optic și să lumineze sufrageria.

figuri geometrice pe covoare de vinil

Lasă-te uimit de gama largă de covoare de vinil moderne și practice

Interesul în creștere pentru covoare nu este întâmplător. Rezultă nu numai din nevoia de confort, ci și din oferta foarte mare de modele textile. Așadar, oferiți confort picioarelor dvs. și reîmprospătați și încălziți interiorul sufrageriei cu un covor de vinil frumos și original.


S-ar putea să vă intereseze:

Mapa de protecție pentru birou sau cum să aveți grijă de locul de muncă

3 caracteristici care merită luate în considerare atunci când alegeți un covoraș pentru scaun