Covoare marocane — decor de interior original
Aug, 5 2021   |   Tendințe și inspirații

Covoare marocane — decor de interior original

Covoarele marocane sunt elemente unice, expresive, care vor conferi oricărui spațiu un caracter surprinzător. Datorită designului și culorilor originale, acestea vor constitui un adaos extraordinar pentru interiorul pasionaților de design. Îți vom spune cum să alegi un covor marocan pentru încăpere indiferent de stilul decorului.

Covoare marocane cu design clasic și modern

De la culori neutre la culori incredibil de vii, de la modele expresive la altele mai subtile, varietatea de covoare în stil marocan încântă tot timpul. Datorită acestei varietăți, covoarele marocane se potrivesc în spațiile clasice, dar și în cele eclectice și moderne.

Iată câteva idei pentru utilizarea covoarelor moderne în interioare în diferite stiluri.

Covoare marocane cu trifoi pentru încăperi proiectate în stilul boho și eco-chic

Stilurile artistice boho și eco-chic împrumută multe elemente inspirate din natură și culturi diferite. Covoarele moderne marocane cu model de trifoi marocan sunt perfecte ca bază pentru decorațiuni precum: mobilier din lemn sau din ratan, coșuri de răchită, diverse textile și ghivece cu plante.

Covoare marocane

Covoare marocane

 Nu trebuie să alegi un singur covor! Estetica boho se bazează în mare măsură pe utilizarea straturilor în decorațiuni. Combinația unui covor shaggy foarte moale cu un covor cu modele geometrice va arăta grozav pe parchetul din sufragerie sau dormitor.

Poți alege modelele și texturile preferate pentru un aspect eclectic în interiorul tău. Cel mai important lucru este să te simți confortabil și să știi că va fi locul perfect pentru relaxare după o zi grea de muncă.

Geometrie marocană în spații ultramoderne și industriale

Amenajările interioare moderne și industriale, cu mobilierul lor minimalist și culorile simple, au deschis noi posibilități în domeniul designului interior. Specialiștii au folosit rapid covoarele marocane pentru a adăuga culoare și textură camerelor cu o astfel de estetică.

Covoare marocane de vinil

Un covor în stil marocan va încălzi foarte mult aspectul unei încăperi industriale, dându-i o senzație de confort. Culorile contrastante și un model mai geometric al covoarelor marocane vor conferi interiorului un caracter deosebit.

Farmecul oriental al Marocului într-un interior amenajat într-un stil retro

Covoarele originale reflectă excelent cultura Marocului. Acestea arată diversitatea și tradiția sa. Covoarele moderne în stil marocan permit combinarea elementelor clasice și contemporane într-un mod fantastic.

Într-un spațiu vintage, atunci când alegi covorul potrivit, încearcă una dintre următoarele combinații de aranjamente:

  • O combinație de tipare mari și mici
  • O combinație de culori îndrăznețe și neutre
  • O combinație de tipare abstracte cu forme mai tradiționale

Aspectul unic al covoarelor marocane se va potrivi perfect cu interioarele contemporane proiectate în stil vintage. Vor arăta perfect în sufragerie în prezența unei canapele confortabile și a unui fotoliu clasic, precum și lângă o comodă elegantă din lemn de culoare închisă.

Covorașe din poliester cu modele marocane

Când cauți un covor pentru spațiul tău, verifică și covorașele de vinil cu modele marocane. Un astfel de element decorativ nu numai că se va potrivi perfect la aranjamentul interiorului, dar va fi și durabil și ușor de curățat.

Covorașe din poliester

Covoare marocane de vinil se caracterizează printr-o calitate înaltă de fabricare. Acestea sunt realizate dintr-un material durabil, adică poliester, care este fantastic pentru locurile frecventate des. De asemenea, nu se teme de murdărie, deoarece poate fi șters cu ușurință cu o lavetă umedă sau un mop. Un covor din PVC cu un motiv marocan reprezintă garanția esteticii și funcționalității.

Covoarele moderne în stil marocan împrumută modele de la covoarele clasice, dar datorită tehnologiilor inovatoare, au un aspect proaspăt, actualizat cu culori și texturi mai bune. În același timp, sunt mult mai durabile. Vizitați galeria noastră de covoare de vinil, unde veți găsi o selecție largă de covoare cu motive marocane.


Covoarele Boho - o atmosferă unică într-o ediție artistică

Covoare vintage - invită acest stil nemuritor de design interior în casa ta!