Covoarele Boho - o atmosferă unică într-o ediție artistică
Jul, 2 2021   |   Tendințe și inspirații

Covoarele Boho - o atmosferă unică într-o ediție artistică

Designul interior în stil boho este actual unul dintre cele mai populare. Acest lucru se datorează lipsei unor norme și reguli stricte la proiectarea spațiilor în acest stil. Această libertate creativă ne permite să dăm frâu liber imaginației în timp ce creăm proiectul.

Un covor boho la modă pentru spații moderne și clasice

Interiorul în stil boho este plin de țesături, lucrări de artă, oglinzi, mobilier din lemn, plante și alte elemente decorative care creează un haos elegant. Dintr-un astfel de spațiu, nu pot să lipsească covoarele originale care fac referire la stilul artei boeme. Acestea schimbă aspectul și atmosfera încăperii, îmbinându-se armonios cu întreaga cameră.

Covoarele Boho

Frumusețea covoarelor boho constă în faptul că acestea se potrivesc atât în spațiile tradiționale, cât și în cele moderne. Când le folosiți în interior, nu trebuie să vă simțiți obligat să respectați reguli specifice, astfel încât puteți crea cu ușurință un aranjament rafinat cu ajutorul acestora.

Un covor pentru sufragerie, pentru o cameră de tineret, cu franjuri, bej sau din vinil? Indiferent ce alegeți, covorul va deveni un element surpriză în casa dvs. Covorul va adăuga adâncime și căldură, completând astfel interiorul și armonizându-se cu estetica camerei.

Un covor boho

Un covor în stil boho pentru camera unui copil și a unui adolescent

Covoarele în stil boho sunt colorate și au modele bogate. Ele sunt pline de forme distractive și diverse accesorii etnice, de aceea vor arăta grozav în camera unui copil și într-un spațiu pentru tineret.

În timpul selectării covorului pentru camera unui copil merită să acordați atenție covoarelor cu modele marocane sau tropicale. Dacă pereții camerei sunt păstrați în nuanțe mai deschise, atunci un covor boho cu un motiv expresiv, multicolor, va sublinia perfect întregul aranjament.

Un covor în stil boho pentru camera unui copil și a unui adolescent

Tinerii iubesc originalitatea, independența și libertatea, așa că atunci când proiectați o astfel de cameră, merită să acordați atenție lucrurilor deosebite. Astfel de accesorii vor fi cu siguranță covoarele orientale sau covoarele din reciclare.

Covoare de vinil perfecte pentru spațiile dificile

Căutați un covor în stil boho care nu numai că se va potrivi perfect la decorul spațiului dvs., dar va fi și durabil și ușor de curățat? Toate covoarele de vinil sunt fabricate din materiale plastice. Poliesterul este un material foarte durabil, perfect pentru locurile frecvent vizitate în care se murdărește ușor.

Covoarele Boho

Un covor de vinil va fi, de asemenea, un decor excelent pentru casele cu persoane cu alergii, fapt despre care puteți citi în articolul "Are sens cumpărarea unui covor pentru camera unei persoane cu alergii?"Datorită faptului că suprafața lor de vinil este netedă și ușor de curățat, covoarele nu acumulează praf și alergeni.

Un covor din pvc în stil boho reprezintă garanția funcționalității și esteticii la un loc. Datorită acestuia, veți crea o metamorfoză rapidă și eficientă, care va reflecta dragostea dvs. pentru stilul botanic.


Covoare vintage - invită acest stil nemuritor de design interior în casa ta!

Cum să alegi un covor pentru interiorul tău?