Covoare rotunde pentru sufragerie-cele mai atractive modele de la Decormat.ro
Jan, 20 2021   |   Tendințe și inspirații

Covoare rotunde pentru sufragerie-cele mai atractive modele de la Decormat.ro

Covoarele rotunde și ovale devin din ce în ce mai populare în decorul interior modern. Fără îndoială, forma lor atrage atenția și subliniază spațiul din acasă în care se află expuse. Valoarea estetică ridicată și aplicarea largă sporesc interesul pentru covoarele rotunde, generând o extindere continuă a ofertei pe piață. Disponibilitatea culorilor, dimensiunilor și materialelor nu diferă de oferta de covoare dreptunghiulare clasice. Odată cu răspândirea modei, se lărgește, de asemenea, oferta celor mai atractive modele de covoare rotunde pentru sufragerie și alte camere.

Influențând decorurile: covoare rotunde moderne

Cu ce se potrivește un covor rotund? Răspunsul este: cu tot! Un covor rotund și oval va umple perfect un spațiu gol în orice încăpere, pe o terasă sau chiar într-o grădină. În funcție de intensitatea culorii, de model și de design, acesta va conferi interiorului caracter și va accentua stilul decorativ. Este ideal atât pentru camerele mari, cât și pentru cele mici. O soluție tipică este folosirea unui covor rotund pentru evidențierea unui anumit spațiu sau element, precum o masă în sufragerie sau o măsuță de cafea în salon. Forma discutată face posibilă și separarea unei zone specifice – de exemplu, pentru joacă sau pentru studiu în camera unui copil. Un mic covor sau covoraș rotund va fi, de asemenea, perfect pentru holuri și încăperi de trecere cu multe uși.

covoare rotunde moderne

Cum să alegeți covorul potrivit?

Atunci când alegeți covorul potrivit, merită să luați în considerare scopul acestuia și locul unde va fi amplasat. Veți alege un anumit covor pentru dormitor și altul pentru baie sau hol. Atunci când considerați dimensiunea unui covor rotund care va fi adecvat pentru o sufragerie, pe lângă dimensiunea camerei, merită să țineți cont și de funcția pe care trebuie să o îndeplinească. Pe această bază, puteți alege cu ușurință dimensiunea, materialul sau înălțimea posibilă a firului. În dormitor, un covor rotund shaggy va crea cu siguranță o atmosferă confortabilă de odihnă și căldură. Pentru bucătării și băi, vă recomandăm covoarele din vinil, care, datorită proprietăților antialergice, sunt perfecte și pentru camerele copiilor.

cum sa-alegeti covorul potrivit

Covoare rotunde și ovale din vinil

Covoarele rotunde din vinil devin din ce în ce mai populare. Datorită caracteristicilor lor, pot fi utilizate universal în interiorul și în afara casei. Sunt foarte ușor de păstrat curate, datorită proprietăților impermeabile. Este suficient să spălați murdăria cu o lavetă umedă sau un mop. În comparație cu covoarele clasice, suprafața vinilului practic nu acumulează praf, bacterii și microorganisme, prin urmare, este complet sigură pentru persoanele cu alergii și astm. În plus, materialul se caracterizează printr-o durabilitate foarte mare și rezistență la abraziune. Nici nu este de mirare că cererea este atât de mare în rândul clienților noștri! În plus, disponibilitatea culorilor, dimensiunilor și modelelor vă permite să alegeți un covor perfect asortat, cu o estetică potrivită și preț accesibil. Pe dywanomat.pl veți găsi cele mai atractive modele de covoare rotunde din vinil pentru sufragerie, bucătărie, baie sau terasă.

Covoare diverse la decormat.ro

Site-ul nostru web are o selecție largă de diverse modele de covoare rotunde, disponibile în mai multe culori, împărțite în următoarele categorii:

 

covoare diverse

Există o varietate de modele și stiluri, pline de proiecte cu culori vii și alb-negru, printre care fiecare va găsi ceva pe placul lui. Modelul care imită gresia portugheză, disponibil în diferite dimensiuni, este un puternic accent estetic perfect pentru bucătărie sau terasă. Seria cu frunze exotice și tropicale este un hit absolut în amenajările moderne ale sufrageriilor și spațiilor extravagante de birouri. Modelele florale și motivele cu animale vor completa frumos camera unui copil sau a unui adolescent. Modelele geometrice universale se vor potrivi în orice spațiu ca un accent de decor avangardist.

Vă invităm să descoperiți oferta noastră!


Are sens cumpărarea unui covor pentru camera unei persoane cu alergii? Demontăm fapte și mituri

Ce modele și culori de covoare de vinil sunt populare în anul 2020?