Cele mai moderne covoare și covorașe de baie
Mar, 9 2021   |   Tendințe și inspirații

Cele mai moderne covoare și covorașe de baie

Atunci când vă decorați baia, merită să acordați atenție nu numai valorilor estetice, ci și aspectelor de utilizare practică. Utilizarea zilnică a băii poate fi, fără îndoială, facilitată foarte mult de diferite tipuri de covoare de baie. În articolul de astăzi am dori să vă prezentăm cele mai la modă covoare și covorașe de baie, care vor îmbunătăți utilizarea băii și o vor face vizual mai atractivă. Vă invităm la lectură!

Covorașe de baie – perfecte când ieși din cadă și de la duș

Covorașele de baie reprezintă un must-have absolut în fiecare baie. Este mult mai plăcut să ieși imediat după o baie relaxantă sau un duș răcoritor, încă ud, direct pe un covoraș de baie. Datorită acestui fapt, apa rămâne pe covor, în loc să stropească întreaga încăpere și oferă, de asemenea, o senzație confortabilă – picioarele nu sunt reci și ne putem simți stabili. Covorașele noastre de baie au proprietăți antiderapante, datorită cărora putem fi siguri că nu suntem în pericol să alunecăm accidental – acestea reprezintă garanția siguranței în propria baie.
Să rezumăm: ne va fi mai ușor să menținem curățenia și echilibrul și, în același timp, covorașul va spori confortul de viață și estetica încăperii. Numai avantaje!

covorase de baie

Covorașe de baie într - o varietate de modele și stiluri

Covorașele noastre de baie sunt disponibile într-o varietate de modele și stiluri. Ornamentele interesante care imită foarte des mozaicuri de podea și gresie decorativă se potrivesc perfect în estetica băii. Cu toate acestea, în colecția noastră de covorașe de baie există și modele mai tradiționale florale sau persane, precum și modele care imită scândurile din lemn sau betonul. Acestea din urmă sunt potrivite mai ales pentru interioarele în stil industrial.

covorase de baie din vinil

Gama largă de culori disponibile pe covorașele de baie vă va ajuta să alegeți covorașul perfect. De la gri și bej stins la nuanțe intense de roșu suculent, albastru și verde – fiecare va găsi ceva pentru el și pentru baia sa, indiferent dacă baia are un aspect tradițional sau este amenajată într-un stil modern.
De asemenea, covorașele de baie disponibile în oferta noastră au forme diferite. Veți găsi la noi covoare dreptunghiulare și rotunde. Puteți să-l alegeți pe cel care se va potrivi perfect dimensiunii și dinamicii băii dvs.

Covorașe de baie din vinil

Alegând un covoraș de baie, merită, de asemenea, să luați în considerare utilizarea sa practică într-o încăpere cu umiditate ridicată a aerului și expusă frecvent la apă. De aceea, utilizarea materialului de vinil pentru producția covoarelor noastre de baie nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Datorită acestui material, este mult mai ușor să păstrați covorul în perfectă stare, deoarece vinilul nu absoarbe apa. În plus, această țesătură este extrem de ușoară și comodă în ceea ce privește curățarea, de aceea alegerea unui covor de baie din vinil, cu siguranță va îmbunătăți semnificativ curățenia.

covorase de baie

Sperăm că colecția noastră de covorașe de baie disponibilă pe site, le va permite clienților și clientelor noastre să găsească modelul dorit, potrivit perfect cu atmosferei băii lor. Frumoasele noastre covoare și covorașe de baie încântă nu numai prin estetică, ci și prin funcționalitate. Prin urmare, vă invităm călduros să vizitați site-ul magazinului nostru și să vă familiarizați cu oferta noastră unică în detaliu! Vă invităm!


Ce covor merită ales pentru hol?

Covoare rotunde pentru sufragerie-cele mai atractive modele