Covoare din vinil pentru baie

Covorașe de baie – alegeți funcționalitatea

Zicala „diavolul se ascunde în detalii devine și mai semnificativă în cazul designului interior. Accesoriile alese greșit pot deranja complet întregul aranjament. Alteori, totuși, un element bine ales poate face minuni și poate da un aspect complet diferit. Atunci când amenajăm o casă sau un apartament, punem un accent însemnat pe alegerea culorilor, a mobilierului sau a texturilor potrivite. Uităm adesea că cele mai mici obiecte aparent nesemnificative pot adăuga un farmec minunat camerei noastre. Datorită acestor accesorii, ansamblul va arăta grozav. Să aruncăm o privire mai atentă la baie și să vedem dacă merită să alegem un covor? Îndeplinește alte funcții în afară de faptul că arată frumos?

Covorașe de designer pentru baie

După ce facem o baie, avem nevoie de un moment pentru a ne relaxa. Cu toate acestea, o pardoseală iritantă, rece și alunecoasă din baie va spori senzațiile neplăcute. Nici nu e de mirare că nu-i place nimănui! Este timpul să abordăm această problemă odată pentru totdeauna. Soluția este un covor de baie frumos și funcțional. Oferă un confort excepțional picioarelor. Când vă dotați baia cu un astfel de element, nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la o posibilă alunecare pe pardoseala alunecoasă și umedă.

O gamă largă de covoare și covorașe antiderapante

Covorul din vinil, fabricat în proporție de 15% din țesătură de poliester și 85% din PVC, este disponibil în mai multe dimensiuni, modele și forme diferite. Substratul covorului conține spumă de PVC de 2 mm grosime, iar gramajul este de 1000 g/m2. Covoarele merită, de asemenea, asigurate cu un covoraș antiderapant, datorită căruia nu vor aluneca pe suprafața alunecoasă a gresiei. Puteți așeza covorul nu numai lângă cadă, ci și la chiuvetă și toaletă – va face ca toată lumea să se simtă confortabil. Alegând un set de covoare de baie, veți economisi timp pentru dvs. și gospodăria dvs. Nu va mai trebui să scoateți lavetele și mopul după fiecare baie. Puteți păstra ordinea și curățenia într-un mod simplu și rapid.

Ce covor se va potrivi în baie?

Dacă vă întrebați ce model și ce culoare vor funcționa în baia dvs., vizitați neapărat oferta noastră largă de covoare de baie. Cu siguranță vă vor plăcea mai multe. În primul rând, luați în considerare dimensiunea. Un covor prea mare nu se va potrivi în baie, în timp ce unul prea mic, nu va satisface așteptările. Prin urmare, puteți alege un model pătrat clasic. Se va potrivi perfect într-o baie relativ lungă. Cu toate acestea, dacă baia dvs. este mai mică, un covor rotund va fi cea mai bună soluție.