Covoare de terasă din vinil - care vor fi tendințele în acest sezon?
Apr, 9 2021   |   Blog

Covoare de terasă din vinil - care vor fi tendințele în acest sezon?

Covoarele de vinil pentru terasă sunt un hit al sezonului trecut primăvară/vară 2020. Nici nu este surprinzător - covoarele de vinil sunt concepute pentru a vă decora nu numai interiorul, dar și balcoanele și terasele? De ce câștigă tot mai multă popularitate și ce modele vor fi la modă în acest sezon?

Covor de terasă din vinil - de ce merită?

Covoarele de terasă din vinil sunt rezistente la schimbările de temperatură, umiditate și secetă. Datorită proprietăților lor, ele pot fi un decor al terasei pe tot parcursul anului. Nu mucegăiesc, culorile nu se estompează, sunt plăcute la atingere și poți merge ușor pe ele, chiar și desculț. Această soluție este bună mai ales în casele cu copii mici, cărora nu le place să stea pe gresie de terasă rece sau prea fierbinte. Covoarele noastre sunt antialergice, de aceea vor funcționa bine în camerele copiilor cu alergii, inclusiv pe balcon.

covor de terasa din vinil

Modele și culori la modă în sezonul primăvară/vară 2021

Culorile pământului sunt cele mai la modă culori din acest sezon. Puteți vedea nuanțe de nisip, caramel și scorțișoară, gri pal, verde kaki, bleumarin, vișiniu și antracit. Aceste culori se referă la o revenire la natură, calmează, relaxează și susțin concentrarea. Merită să le folosiți în amenajări interioare și de terase. Accesoriile într-una dintre aceste culori vor face din terasa dvs. un spațiu expresiv și unic, care va deveni, în același timp, o extensie a salonului.

Motive botanice - magie ascunsă în flori de câmp

Motivele cu plante și flori sunt cu siguranță un hit al anului trecut care încă nu a dispărut. Odată cu primăvara care vine, pajiștile pline de flori vor înflori din nou nu numai în exterior, ci și în interioarele noastre. Un covor floral din vinil pentru balcon/terasă va fi complementul perfect pentru orice aranjament floral.

unei terase in stil boho

Teme contrastante - combinații elegante și subtile de culori

Cele mai utilizate contraste sunt combinațiile de alb și negru. Un astfel de decor interior sau al terasei este clasic, elegant și minimalist. Se potrivește perfect pentru interioarele mici. Combinațiile la modă de contraste din acest sezon sunt: miere și gri închis, vișiniu și bleumarin, verde sticlă și miere, albastru și alb. Folosiți potențialul ascuns în contraste, jucați-vă și decorați cu ele. Terasa dvs. va câștiga un aspect unic dacă alegeți culori neobișnuite pentru pereți și accesorii.

covor de terasa moda

Motive folk - trifoi marocan, azulejos portughezi

Motivele folk vor arăta întotdeauna frumos pe terasă. Plăcile portugheze azulejos și-au găsit locul de ceva vreme în băile și bucătăriile noastre, acum a sosit timpul să decorăm terasele și balcoanele. Oferta noastră include covoare de vinil cu motive de plăci ceramice azulejos. Un alt motiv popular de anul trecut este trifoiul marocan. Acest model simplu, grațios și delicat va fi o completare interesantă a amenajării unei terase în stil boho.

antialergice covor de tarasa

Când vă decorați terasa, alegeți unicitate și originalitate. Creați un spațiu în care veți dori să vă odihniți după o zi grea de muncă și să petreceți timp cu familia și prietenii.


Cele mai moderne covoare și covorașe de baie

Ce covor merită ales pentru hol?

Covoare rotunde pentru sufragerie