Covoare pentru hol

Covoare din vinil pentru hol

Holul este un loc vizitat de toți cei care intră într-un apartament sau într-o casă. Aici lăsăm pantofii și îmbrăcămintea exterioară. Cel mai adesea, împreună cu încălțămintea, aducem mult nisip sau noroi, pe care ulterior le împrăștiem în tot apartamentul. Există totuși ceva ce va ajuta la prevenirea unor astfel de situații și la menținerea curățeniei pentru mai mult timp? Sigur că da! Acestea sunt covoarele de vinil practice și durabile. Atunci când decidem să cumpărăm un covor frumos de hol, trebuie să ne ghidăm după mărimea interiorului. Dacă avem la dispoziție o cameră mai mare, putem alege o mochetă dreptunghiulară sau pătrată. Pe de altă parte, într-un hol sau coridor mai mic/mai îngust, cel mai bine se vor potrivi covoarele mici din vinil. Pentru interioarele expresive, îndrăznețe și moderne, alegeți covoare de vinil în formă de oval sau cerc. Mocheta de hol nu trebuie să fie prea mică, deoarece va aminti de un ștergător. Nu putem exagera dimensiunea nici în cealaltă direcție, deoarece aceasta nu trebuie să acopere întreaga suprafață a pardoselii. Rețineți totuși că aspectul său ar trebui să se potrivească în primul rând cu gusturile dvs.

O multitudine de covoare la prețuri accesibile

Covoarele moderne din vinil au fost fabricate în proporție de 85% din material PVC, iar 15% din poliester. O astfel de compoziție garantează rezistența la întindere, pliere sau rupere. De asemenea, sunt rezistente la umiditate. Holul este un spațiu folosit intens, deci este bine să avem grijă și de siguranță alegând un covor cu un substrat antiderapant.

Covorul din vinil – un accesoriu modern și funcțional

Moda în domeniul designului interior se schimbă foarte des. Observăm de ceva timp apariția unui trend care constă în alegerea de covoare din PVC cu model geometric. Un astfel de model nu numai că arată frumos, dar este și practic – nu se vede murdăria. De aceea, este mai sigur să alegeți un covoraș cu culori și modele mai închise. Datorită acestui fapt, nu va mai trebui să le curățați des. Pe lângă modelele geometrice populare, există, printre altele, și modele marocane, orientale și cu mozaic. Sunt alese, de asemenea, și covoare din PVC în stil boho și retro. Vă încurajăm să vizitați sortimentul bogat al magazinului nostru!