Covoare de bucătărie

Un covor de bucătărie – o necesitate sau un moft?

Bucătăria este una dintre cele mai importante încăperi din casă. Petrecem acolo mult timp pregătind sau mâncând delicatesele preferate. Fiecare vrea să se simtă bine în bucătărie. De aceea, pe lângă echipamentele tradiționale de bucătărie, merită să acordați atenție și detaliilor. Datorită lor, spațiul va arăta nu numai frumos, ci și curat. Covorul este din ce în ce mai des un element inseparabil în multe amenajări de bucătărie. Și pe bună dreptate! Caracteristicile unice datorită cărora le alegem sunt: căldura, confortul și estetica. Deci, ce ar trebui să aveți în vedere atunci când cumpărați un covor? Trebuie să considerați în primul rând aspectele practice. Pardoseala bucătăriei – ca nicio alta – este expusă la numeroase murdării și solicitări mecanice. Acest lucru este valabil mai ales lângă frigider și aragaz. Prin urmare, ar trebui să alegeți mai întâi materialul potrivit. Un covor cu peri lungi și denși nu va fi o alegere bună. Având un astfel de covor, ar trebui să-l aspirați și să-l curățați de mai multe ori pe zi. Covoarele din vinil sunt, în acest caz, cea mai bună alegere.

Care sunt avantajele unui covor din vinil?

Există motive bine întemeiate pentru care covoarele moderne din vinil sunt un succes al amenajărilor de bucătărie. Se remarcă mai ales prin:

  • Durabilitate și rezistență, printre altele, la întindere, rupere sau pliere.
  • Curățare ușoară. Un covor murdar de bucătărie poate fi șters foarte repede cu o lavetă sau cu un mop. În ciuda faptului că este un material ușor de curățat, vă recomandăm să alegeți pentru bucătărie țesături cu inscripții tipografice, dungi sau alte modele. Murdăria este mai vizibilă pe covoarele de culoare deschisă și monocolore.
  • Versatilitate. Covorul, pe lângă bucătărie sau sufragerie, se va potrivi perfect și în alte spații din casă. O altă caracteristică la fel de importantă este faptul că mocheta din vinil are proprietăți antistatice, de aceea este bună pentru persoanele cu alergii. În afară de caracteristicile practice, merită menționate și valorile estetice. Covoarele din vinil, fabricate în procent de 85% din PVC, vor bucura ochii multor iubitori de imagini grafice sofisticate și de imprimeuri fotografice.

O bucătărie mai plăcută cu un covor modern și practic

Vă încurajăm să descoperiți gama noastră largă de covoare și să alegeți motivul potrivit pentru dvs. Selectați calitate înaltă, un caracter practic și un interior la modă în care atât dvs., cât și cei dragi vă veți simți deosebit. Dacă aveți îndoieli sau întrebări cu privire la achiziționarea unui covor adecvat, contactați experții noștri în design interior. Vă vom sfătui și vă vom consilia pentru a alege împreună covorul ideal din material plastic.