Covoare de sufragerie

Covoare do sufragerie – schimbați caracterul interiorului

Extrem de durabile, practice, frumoase și multicolore. Acestea sunt numai câteva dintre avantajele covoarelor de vinil, care câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Acest lucru se datorează faptului că decorează dușumelele din dormitoarele noastre sau din camerele copiilor și, în plus, își găsesc locul din de în ce mai des în bucătărie sau la baie. Adică în locurile unde până de curând domina gresia. De ce s-a schimbat această tendință? Cum să alegeți covorul potrivit pentru sufrageria dvs., dar nu numai! Vă sfătuim!

Un covor modern pentru sufragerie – un mod sigur de a elimina plictiseala!

Camera principală din apartamentul sau casa noastră este sufrageria. În plus față de funcția sa reprezentativă, este și un loc unde ne petrecem timpul împreună cu familia și prietenii noștri. Prin urmare, atunci când aranjăm această cameră, trebuie să avem grijă să o decorăm nu numai frumos, ci și funcțional. Livingul trebuie să fie uimitor din punct de vedere vizual, dar și ușor de curățat. Datorită acestui fapt, cei dragi vor dori să-și petreacă timpul în acest spațiu. La începutul efectuării proiectului, pe lângă elementele tradiționale precum mobilierul sau aparatele de uz casnic, merită luate în considerare accesoriile, inclusiv alegerea unui covor adecvat. S-ar părea că este o chestiune banală, deși poate aduce multă căldură designului interior. Atunci când alegeți un covor, merită să vă gândiți mai întâi la confortul dvs. și al familiei dvs. Motivul, modelul sau grafica originală frumoasă vor fi ultimul detaliu pentru a finisa interiorul.

Covoarele din vinil pătrund în saloane

Covoarele moderne de vinil se potrivesc perfect în orice interior. Iar acest lucru se datorează calității ridicate care merge mână în mână cu modelele originale. Covorul din vinil este o soluție practică, ecologică, dar și excelentă pentru casă. Cu siguranță că fiecare va găsi ceva pe propriul gust! Covoarele din vinil acoperite cu PVC spumat sunt fabricate din 85% PVC și 15% poliester, ceea ce le conferă stabilitate, iar gramajul lor este de 1000g/m2. Nu cu mult timp în urmă, au fost recunoscute drept o acoperire hibridă funcțională de pardoseală. De ce? Pentru că sunt foarte durabile și rezistente la diferite tipuri de murdărie. Proprietățile rezistente la apă ale acestor covoare moderne asigură o curățare rapidă și ușoară. Aceasta este, fără îndoială, o caracteristică importantă, datorită căreia menținerea curățeniei nu va mai fi o problemă. Merită să subliniem încă o dată cele două avantaje importante care îi vor ajuta sau îi vor convinge pe cei indeciși să aleagă acest accesoriu cald pentru sufragerie. Absența substanțelor chimice periculoase - inclusiv ftalați - care pot provoca multe boli și probleme de sănătate. O altă caracteristică este izolarea bună. Un covor modern va proteja parchetul împotriva posibilelor zgârieturi. În plus, ce valori estetice ascunde acest covor?

Covoarele noastre pentru salon oferă o bogăție de culori și modele

Un interior plăcut bucură ochii. Deci, cum să vă acoperiți eficient podeaua dormitorului? Este greu de dat un răspuns simplu la această întrebare. Depinde de amenajare, dimensiuni și iluminare. Dacă încăperea este prea întunecată, nu putem alege alte accesorii întunecate. Merită să ne amintim că atunci când alegem cel mai mic detaliu, trebuie să ținem cont de întregul aspect pe care vrem să-l obținem. În caz contrar, un element poate să nu funcționeze bine cu altele, iar noi vom rămâne numai cu visele despre un aranjament interior perfect. Alegerea modelului / motivului adecvat al unui covor de baie sau de bucătărie nu provoacă la fel de multe dileme ca alegerea pentru sufragerie. În acest caz, nu mai selectăm teme drăguțe cu macaroane, ardei, floarea-soarelui sau detalii legate de scoici și natură. Deși, poate că acestea din urmă ar merge. În multe cazuri, modelele de culoare închisă sau verde deschis sau albastru, decorate cu diferite motive marine / din natură se potrivesc cel mai bine cu restul amenajării dormitorului. Vă încurajăm să vizitați galeria noastră de covoare din PVC cu modele și culori diferite. Puteți alege dintr-o gamă de stiluri nordice, marocane, etnice și alte stiluri moderne. Vă sfătuim să alegeți modele originale și exclusive care să vă facă să vă simțiți bine în propria dvs. casă.