Covoare pentru camera copilului

Covoare sigure și durabile pentru copii

Activitatea principală a copiilor mai mici și mai mari este joaca. Poate lua multe forme și se poate desfășura în multe locuri. Cu toate acestea, copiii își petrec cea mai mare parte a timpului în propria cameră. Utilizarea unui covor din vinil va proteja pardoseala de deteriorări sau murdărie, iar modelele frumoase de pe covoare vor oferi camerelor de copii un aspect mai interesant. Decizia despre decorul interior și accesorii pentru camera unui copil este luată de obicei de către părinți. Alegerile lor oscilează invariabil în jurul modelelor pastelate și a culorilor delicate, datorită cărora camera copilului este frumoasă și confortabilă. La fel se întâmplă și în cazul cumpărării mochetelor. Sarcina lor principală, în afară de valorile estetice, este de a asigura siguranța copilului. Covoarele pentru copii ajută, de asemenea, la crearea unui mediu plăcut și antialergic.

Covoare pentru copii cu forme și dimensiuni diferite

Covoarele pentru camerele copiilor trebuie să atenueze orice cădere, dar și să protejeze copiii de pardoseala rece. Aceste cerințe sunt îndeplinite de covoarele din vinil cu un gramaj de 1000 g/m2. Este durabil, rezistent la murdărie, rupere și îndoire. În plus, datorită proprietăților sale anti-statice, este, de asemenea, o soluție ideală pentru persoanele care suferă de alergii. Covoarele din PVC sunt fabricate din coloranți netoxici, astfel încât utilizarea lor va garanta siguranța copiilor. Dreptunghiulare, colorate, ovale, cu forme neregulate. Oferim zeci de modele și teme cu personajele preferate ale copiilor. Ne actualizăm în permanență oferta cu cele mai noi tendințe în rândul celor mai tineri. Cu toate acestea, o caracteristică este comună și neschimbată, adică cea mai înaltă calitate!

Un covoraș care va schimba camera micuților!

Pentru camera unui băiat, vă sugerăm să alegeți un covor care să conțină detalii de fotbal, abstracte sau animale. Un covor cu personaje din basmele preferate sau fotbaliști poate fi, de asemenea, o soluție bună. Interiorul camerei unei fetițe se va armoniza frumos cu un covor din PVC cu elemente de flori, personaje de basm, prințese sau cavaleri. De asemenea, avem motive universale care vor funcționa excelent în ambele variante de camere. Acestea sunt potrivite atât pentru băieți, cât și pentru fete, și prezintă jocuri populare sau grafică direct din lumea naturii.

Găsiți covorul perfect pentru copilul dumneavoastră

Părinții, atunci când cumpără un covor pentru camera copilului lor, se concentrează adesea numai pe mărime, culoare și calitate. Abordează subiectul foarte practic, dar uită totuși că un covor poate fi folosit și pentru joacă. Deci, ce jocuri se pot desfășura pe covor? Răspunsul este foarte simplu! Este suficient să cumpărați un model asemănător cu o pistă de curse, cu un labirint sau cu o planșă de joc. Poate fi, de asemenea, un covor de vinil care prezintă interiorul unei casei, care este o alternativă la casele de păpuși scumpe. Această soluție vă va bucura cu siguranță copiii și le va oferi ocazii de joacă pentru mult timp. Joaca poate fi combinată cu învățătura într-un mod interesant. Prin decizia de a cumpăra un covor de vinil cu litere sau cifre, copiii vor învăța din joacă și vor începe să absoarbă materialul prezentat pe covor într-un mod plăcut. Vă invităm călduros să cumpărați un covor din vinil de foarte bună calitate. Vă garantăm că va crea un spațiu frumos și în același timp sigur și confortabil pentru joacă. Dacă aveți întrebări sau îndoieli, vă rugăm să ne contactați. Consultanții noștri vor răspunde la întrebările dvs. și vă vor sfătui în alegerea covorului potrivit pentru o camera copilului.